Wand model – SRK ZS-WF – Mitsubishi Heavy

Verkoopprijs incl btw: 1834€

Verkoopprijs incl btw: 1894€

Verkoopprijs incl btw: 2030€

Verkoopprijs incl btw: 2533€

> Prijzen onder voorbehoud

Naast de standaard meegeleverde draadloze afstandsbediening met zijn grote gebruiksvriendelijke knoppen is deze Mitsubishi single-split set nu ook uitgerust met ingebouwde WiFi module. Hiermee regelt u nog eenvoudiger de temperatuur, ventilatorsnelheid, lamel standen en nog tal van opties die speciaal voor uw comfort ontworpen zijn, waardoor een breed spectrum van gebruikersbehoefte beantwoord zijn. 

Mitsubishi wandmodel SRK-WF serie

Met de Mitsubishi Heavy Industries geniet u altijd van een aangenaam binnenklimaat, we brengen namelijk de meeste tijd binnen door: thuis of op kantoor. Een aangename temperatuur is vanzelfsprekend een belangrijk aspect voor een airco, maar de binnenlucht heeft ook een grote invloed op onze prestaties, gezondheid en ons welzijn. De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries zijn uitgerust met de beste filtertechnieken; die zeer effectief een breed scala aan bacteriën, allergenen en virussen opvangen die ernstige gezondheidscomplicaties kunnen veroorzaken. Het anti-allergene filter verwijdert en deactiveert daarnaast ook nare luchtjes, pollen, luizen en andere allergenen die zich onder andere op huisdieren bevinden.

Ook genieten van een heerlijk binnenklimaat met het beste comfort, dankzij de geavanceerde Jet Air Technologie heeft de fan in de binnenunit een speciaal ontwerp om krachtig en efficiënt te werken, maar daarbij ook te genieten van alle rust. Dit kan perfect met deze serie van Mitsubishi Heavy Industries; In de laagste stand werken de wandunits op een geluidsniveau van slechts 19 dB(A).

EFFICIENCY
De Mitsubishi Heavy Industries maakt gebruik van de beste invertechnologie wordt er veel energie bespaart. Het toerental in buitenunit wordt exact afgestemd op het gevraagde koel- en verwarmingsbehoefte, hierdoor wordt temperatuur constanter gehouden dan airco’s die gebruik maken van inefficiënte start en stop operatie. Deze traploze regeling maakt het uiterst energiebesparend en verlengt ook nog eens de levensduur van de airconditioner.

Het beste seizoensrendement het hele jaar door, hierdoor kunt u super energiezuinig de ruimte snel koelen A++ in de warme zomermaanden, maar ook buitengewoon energiezuinig uw ruimte verwarmen in de koude wintermaanden A++. Er kan nog meer energie bespaart worden door de speciale Eco-modusinstelling.

Belangrijkste kenmerken
Luxe infrarood bediening met uitgebreide weektimer
Ingebouwde WiFi (WLAN) adapter
ECO-modus voor energie besparing
3D swing functie voor een suprieur luchtbeheersing
Jet Air Technologie voor krachtige en efficiënte luchtstroom
4 Ventilatorstanden
Binnendeel is in de hoek van een ruimte te plaatsen
Hi-power/Economy functie
Allergen clear functie tegen pollen, luizen etc.
Self-clean functie reinigt de binnenunit om schimmelvorming te voorkomen
Sun deodorizing filter voor het neutraliseren van nare luchtjes, bacteriën en allergenen.
24-uur ionisator
Ontvochtigingsfunctie
Werkbereik tussen van -20°C en +46°C buitentemperatuur
Auto-restart functie na spanningsuitval
Uitgebreide zelfdiagnose en storingsmelding functie
Verkrijgbaar in RAL9003, Titanium en Contrast zwart-wit
*5 jaar fabrieksgarantie bij gedegen jaarlijks onderhoud, standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

* Alleen geldig indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf.