Console model – SRF/ZS – Mitsubishi

Verkoopprijs incl btw: 2140€

Verkoopprijs incl btw: 2265€

Verkoopprijs incl btw: 2830€

> Prijzen onder voorbehoud

Mitsubishi vloermodel SRF ZS-W
Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar is het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt eenmalig de temperatuur in, zoals bij uw cv-ketel, en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen hun werk zeer geruisloos. In de laagste stand werken de units op een geluidsniveau van slechts 28 dB(A).

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u hetzelfde gevoel als de omgeving van een waterval of een bosrijke omgeving.

EFFICIENCY
Energiebesparing is een hot item in de hedendaagse wereld. Mitsubishi Heavy Industries draagt hier dan ook een steentje aan bij. De toegepaste warmtepomp invertertechniek is de meest geavanceerde ter wereld.

DUURZAAMHEID
De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De nieuwe range klimaatsystemen zijn even duurzaam als gebruiksvriendelijk. Dat wij volledig overtuigd zijn van de superieure kwaliteit van de systemen, blijkt bijvoorbeeld uit de royale garantieperiode van vijf jaar. Maar voor ons betekent ‘duurzaam’ veel meer dan alleen een lange levensduur.

De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners worden op milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Tevens wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kan worden. Deze hoge kwaliteit is geborgd in de ISO 9001 en ISO14001.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Zeer uitgebreide infrarood bediening met vele eenvoudig in te stellen functies, waaronder 3D auto-swing, horizontale en/of verticale swing, economy functie, weekprogramma en 24-uur timer.
Economy functie voor nog efficiëntere werking.
3D auto-swing voor een superieur uitblaaspatroon in koelen of verwarmen.
Allergie clear filter tegen pollen, huisstofmijt en dergelijke.
Sunfilter met een luchtverfrissende werking.
Zeer energiezuinig gebruik. SCOP waarden: 4.1. S.E.E.R waarden: 6.7.
Fluisterstille werking vanaf 28 dB(A).
Auto-restart na spanningsuitval.
*5 jaar fabrieksgarantie bij gedegen jaarlijks onderhoud, standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

* Alleen geldig indien het systeem door een F-gassen erkend bedrijf in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend bedrijf.