Betaling en levering

LEVERINGSVOORWAARDEN

Dgt-Products helpt u graag. Laat uw aankopen thuisbezorgen!

Lees hieronder wat de voorwaarden zijn en lees hier hoe dat in zijn werk gaat wat de bezorgkosten en levertijden zijn afhankelijk van de grootte van uw pakket.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dgt-airconditioning@protonmail.com of via onze Contact Pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met dgt-airconditioning@protonmail.com of via onze Contact Pagina. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden tussen 1 en 7 dagen geleverd. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten bedragen

Producten tot 25KG Worden verzonden via POST NL. Producten boven de 25KG worden geleverd door DHL

Producten <25KG: € 7,95

Producten >30KG: € 75

Gratis verzendkosten vanaf € 200

Onze Airconditioners worden verzonden op een pallet. U dient ten tijden van de levering aanwezig te zijn het pakket word niet bij de buren geleverd. Bent u niet thuis dan word het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden.

Wat gebeurt er na maximale aantal aflevermomenten?

Nadat het maximale aantal aflever pogingen zijn overschreden. Krijgt u de keuze tussen: Derde afleverpoging; toeslag 33% van de verzendkosten + € 7,95; Retour afzender of leveren op een ander adres; toeslag 75% van de verzendkosten + € 7,95

De kosten van het niet op tijd ontvangen van het pakket na maximaal aantal pogingen (2) worden bij u in rekening gebracht

Track and Trace

U ontvangt van ons een track and trace code.

Levertijden

Levering verloopt via de pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering van Ma – Vrij binnen 1 tot 7 dagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Producten die niet op voorraad zijn hebben een langere levertijd 1-14 dagen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op

Garantie en klachten

Klachtenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar
dgt-airconditioning@protonmail.com.

Garantie

2 jaar garantie op Airconditioning mits VAKKUNDIG GEINSTALEERD

In verband met het nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

Bij zelf montage vervalt de garantie.

1 jaar garantie op overige producten zoals gordijnrails.